31 Mayıs 2015 Pazar

Yıllık Periyodik Topraklama Raporları

Alteksan Mühendislik İnşaat Sanayi ve Limited Şirketi

Topraklama oldukça önemli bir husustur. İşletme cihazlarında oluşabilecek kısa devreler, yalıtım bozuklukları, insan veya canlılar tarafından oluşabilecek çeşitli hatalar sonucu elektrik çarpmalarının önlenmesi gerekmektedir.  İnsanlar Alçak gerilim tesislerinde 50 V, ıslak zemin veya şantiye alanlarında 25 V değerlerine dayanabilmektedirler. Sizlere Alteksan Mühendislik olarak yıllardır topraklama hizmetini profesyonel ekibimiz ile sunmaktayız.

Topraklama Raporlarınızı Alteksan Mühendislik Kalitesi İle Sunuyoruz!

Yurdumuzda topraklama genel olarak TT- tipi sistemlerden oluşmaktadır. Bunun gibi şebekelerde geçiş direncinin önem arz eden koruma işleminin yapabilmesi için oldukça küçük değerler de bulunması önemlidir. Gerekli olan topraklama direnç değerine sahip olmak için TT şebekelerinde Kaçak Akım Rölesini kullanmak zorunlu hale getirilmiştir. Bu yüzden şirketlere gerekli topraklama raporunun sunulması önem arz eder.

Yıllık Periyodik Topraklama Raporlarınızı Profesyonel Olarak Sunuyoruz!

 

Günümüz de tesislerde yıllık periyodik olarak topraklama ölçümü  istenilmektedir. Alteksan Mühendislik olarak yıllardır birçok şirkete periyodik olarak topraklama raporlarını sunduk ve sunmaya da devam etmekteyiz. Sizler için baş prensiplerimizden olan müşteri memnuniyeti garantisini her zaman veriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder