8 Mayıs 2015 Cuma

Garaj Kapısı

Garaj kapıları otomasyonunda gelişen kontrol sistemleri artık işleri daha da kolaylaştırıyor: akılalmaz derecede sessiz olan kontrol birimi ve zincir veya kayış sürücüsü ile donatılmış motorların kurulumunda her çeşit kapı için “ölçüye özel” çözümleme eder sunulabilmektedir.

Aradığınız üstün konfor ve güvenlikse, otomatik garaj sistemleri idealdir; arabanızdan inmeden garajınızdan sokağınıza, sokağınızdan garajınıza rahatça girip çıkabilirsiniz; ani ve hızlı bir yağmur ya da bir fırtınada arabanızı garajınıza hızlı ve güvenli bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Ayrı olarak sistemlerimizde bulunan ışık birimi garajınızı aydınlatacak, giriş ve çıkışlarınızı daha rahat ve güvenli bir hale getirecektir. Bu sistemler 220 V AC ve 24 V DC gibi voltajlarda çalışabilmektedir ki bu durum sistemin işleyişini daha da güvenli kılar. Otomasyon sistemi, garaj kapılarının tip ve boyutlarına göre seçilmektedir.

Fotoselli kapı Günümüzde,fotoselli kapılar her bina çeşidi için artık normal özelliklerden biri haline gelmiştir. Kapıyı açmak için fiziksel bir güce ihtiyaç duymamaktayız.

Bizlerde Fotoselli kapıgaraj kapısı ve tüm yükleme rampası sistemlerinde sizlere yardımcı olmaktayız.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder