20 Mayıs 2015 Çarşamba

Alan adı satışı

Alanadıpazar İle En Ekonomik Alan Adları!

Alanadıpazar uzun yıllardır müşterilerine en ekonomik ve en kaliteli satılık domainler satarak alanında lider olmuş bir firmadır. İlk prensibimiz müşteri hizmeti! Çoğu firma alan adı satışı yapmaktadır fakat önemli olan nokta alan adını aldıktan sonra çeşitli problemler dahilinde satın aldığınız firmadan 7/24 teknik destek hizmeti almanızdır. Önemli olan satılık alan adı hizmetini vermek değil kaliteli ve güvenli hizmeti sunmaktır.

Teknik Destekte Sınır Tanımıyoruz!

Kurumsal firmanıza alacağınız alan adında bir süre sonra çeşitli problemler meydana geldiğinde mağdur olabilirsiniz. Biz Alanadıpazar olarak siz değerli müşterilerimize en iyi ve en kaliteli teknik destek hizmetini alanında profesyonel personellerimiz ile sunmaktayız. Bu güne kadar satış yaptığımız müşterilerimiz bilirler ki Alanadıpazar müşterilerini asla yarı yolda bırakmamaktadır.

Sizi Yarı Yolda Bırakmıyoruz!

 

Sizlerin ihtiyacına en uygun olan domain satışını ekonomik ve müşteri memnuniyeti güvencesi ile gerçekleştirdikten sonra domain süreniz bitene kadar dahi sizleri asla yarı yolda bırakmıyor her türlü ihtiyacınızda yanınızda olmaktan gurur duyuyoruz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder