28 Mayıs 2015 Perşembe

Edebiyat Defterinizi Bitiriyoruz

Her Toplumda Şiir Vardır!

Şiirler tarihimizin en eski Edebiyat türlerinden birisidir. Toplumların çoğunda her zaman ilk başlarda şiirler ortaya gelmiştir. Düzyazıdan meydana gelmiş olan edebiyat türleri, şiirlerimize göre oldukça yenidir. Şiir kavramı görecelidir. Her insanda farklı duyguları ortaya çıkarır. Bazılarında sinir, öfke ve sevinç ortaya çıkarırken bazılarında ise üzüntüyü ortaya çıkarabilmektedir.

Şiirler İnsanların Duygularına Daima Tercüman Olur!

Şiirler, ritimli sözleri ile ve zengin hayal dünyası ile seslerin son derece uyumlu kullanarak meydana gelmiş edebiyat türüdür. Her şair yazdığı şiirler ile farklı duyguları anlatmaktadır. Bizlerde sitemizde alanında oldukça iyi olan şairlerimiz ile sizlerin seveceği, sizlerin duygularına tercüman olacak en kaliteli ve an akıcı şiirleri sizlerin edebiyat defterine yazıyoruz.

Edebiyat Defterinizi Bitiriyoruz!

 

Hepimiz edebiyat defteri zamanla doldurur ve kendimize yeni defterler alırız. Fakat yeni defterler de her zaman dolarlar çünkü şiir hiçbir zaman bitmeyecek bir edebiyat türüdür. Sizlerin edebiyat defterinizi doldurmak için sitemize girdiğimiz en kaliteli şiirleri dilediğiniz vakitte okuyabilir dilediğiniz zaman ise arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder