22 Mayıs 2015 Cuma

Karel santral kurulumu

Türkiye’de Haberleşme Alanında Öncüyüz!

Karel, Türkiye’de haberleşme alanında elektro-mekanik sistemlerde lider bir şirkettir. Bu güne kadar çeşitli hizmetleri ile adını dünya çapında duyurmuş ve duyurmaya da devam etmektedir. Karel 30’dan fazla ülkeye ürün ve teknoloji ihraç etmektedir. Karel müşterilerine 1300’den fazla alanında profesyonel çalışanları ile kurumsal olarak hizmet vermektedir. İhtiyacınız olan santral hizmetini Karel çağrı merkezini arayarak dilediğiniz vakit isteyebilir bize 7/24 ulaşabilirsiniz ve Karel santral servis hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Alanında Profesyonel Personeller İle Hizmet Veriyoruz!

 Karel olarak santral kurulumu, santral bakım ve onarımı ve santral programlamasını alanında profesyonel etik ve güvenilir personelleri ile sağlamaktadır. Bu güne kadar sağladığı hizmetler de bunun ayrı bir garantisidir. Ankara’da ikametgah eden vatandaşlarımıza da Ankara karel servis olarak her türlü santral hizmetini müşteri memnuniyeti garantisi ile sunmaktayız.

Her İşimizi Müşteri Memnuniyeti Garantisi İle Yapıyoruz!

 

 Ankara Karel servisi bu güne kadar birçok santral kurulumunu, bakım ve onarımını başarıyla sağlamıştır ve sağlamaya da devam etmektedir. Firmamızdan Karel santral kurulumu hizmetini alan vatandaşlarımız bilirler ki Karel son derece etik ve müşteriyi memnun eden bir kurumsal çalışma şekline sahiptir ki bu sebeple de alanında lider bir firmadır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder