31 Mayıs 2015 Pazar

Alteksan topraklama

Alteksan Mühendislik İnşaat Sanayi ve Limited Şirketi

Alteksan Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 22 yıldır edinilen tecrübe ve birikimleri ile, siz değerli müşterilerimize günümüz de en istikrarlı çözümleri projelerimiz de hayata geçirmeyi hedefleyen bir şirketiz. Sizlere sunduğumuz topraklama özen ve itina ile yapılmaktadır.

Yılların Verdiği Tecrübe ve Birikim İle Hizmet Veriyoruz!

Günümüz de birçok kurumsal şirketlerin fabrikalarına Trafo Merkezi, yüksek gerilim nakil hattı, jeneratör, iç tesisat, proje, topraklama tesisatı, paratoner tesisatı, sorumlu mühendislik, danışmanlık ve yüksek gerilim işletmenliği olarak alanında profesyonel ekibimiz ile hizmetler sunduk. Topraklama ölçümü için günümüz hemen her fabrikanın ihtiyacı vardır.

Yıllardır Bir Çok Tesise Hizmet Sunduk ve Sunmaya Devam Ediyoruz!

 

Yıllardır sadece belli bir alan da değil birçok alanda hizmet verdik bunun yanı sıra bina toplu konut, hastaneler, okullar, iş merkezleri, alış veriş merkezleri gibi  bir çok bölgenin A.G, Y.G, zayıf akım sistemlerinin anahtar teslimi kuruluşunu özen ile projeye dökmüş ve uygulamışızdır. Sizlere topraklama raporunu periyodik kontrolleri yapıyor ve dirençlerin ölçümlerini de yapıyor rapor olarak sunmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder