24 Mayıs 2015 Pazar

Kiraz Mevsimi oyunu oyna

Kiraz Mevsimi İle Artık Oynayın!

Bilgisayar başında her gün çeşitli oyunlar oynarız. Bu oyunlardan çoğu insan giydirme, insanlara makyaj ve cilt bakımı yapmak gibi bir sürü oyundur. Biz de sizler için Kiraz Mevsimi severler için Kiraz Mevsimi oyunu tasarladık ve sizlerden hiçbir ücret talep etmeden sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bu oyunu dilediğimiz zaman sitemize 7/24 bağlanarak oynayabilirsiniz.

Karakterini Seç ve Cildine Bak!

Kiraz Mevsimi oyunu ile sevdiğiniz oyuncuların cilt bakımlarını yapın ve elbiselerini değiştirin! Öykü ve Ayaz olmak üzere iki oyuncunun dahil olduğu bu oyunda dilediğiniz oyuncuyu oyun başlangıcında seçebilirsiniz. Seçtiğiniz oyuncunun bakımını, makyajını yapabilir ve çeşitli cilt sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Örneğin Öykü hanımı seçtiğiniz takdirde cildinizdeki sivilceleri silebilir, göz rengini değiştirebilir, yüzüne makyaj yapabilir ve çeşitli losyonlar ile cildinin her türlü bakımını yapabilirsiniz.

Öykü ve Ayaz İle Doyasıya Oyna!

 

Aynı şekilde Ayaz beyinde cilt bakımlarını yapabilir çeşitli elbiseler giydirebilir ve göz rengi, saç rengi gibi kısımlarını değiştirebilirsiniz. Her şey sizin zevkinize göre tasarlandı ve sizin zevkiniz sonucunda belirlenecek! Kiraz Mevsimi oyununu sitemizden istediğiniz kadar doyasıya oynayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder