22 Mayıs 2015 Cuma

Kerastase serum

Kerastase1964’ten beri mükemmel saç sanatını yaratan,saçlarını seven mükemmel görünmesini isteyen ve  saçı kökten uca güzelleştirebilen ürünlerinle tüm kadınların  saçlarında muhteşemliği görmeyi hakettiği bundan dolayı da incelemesi şart olan bir ürün.Bilhassa kemoterapi ve radyoterapi uygulanan hastalarda ki saç tipleri için yönteme edilmiş ürünlere sahip olmasıda bu ürünler için çok büyük artı .

Bir kadının saçına ışıltı kazandırmak için "Elixir Ultime" bakımını öneriyorum. Danışman Kuaförler'de uygulanan; parlaklık, yumuşaklık ve hücre yenilenmesini hedef alan akilane karıştırılmış besleyici yağların kullanıldığı sıra dışı "24 Karat" ritüeli. "Elixir Ultime" i kullanmadan önce, saç iki kere şampuanlayın ve "güzelleştirici yağ maskesi" ni uygulayın. Bu, müşterilerime yoğun bir deşarj olma duygusu veriyor. Parça parça uygulamayı masaj takip eder. Sonuçlar ritüel'in eşsizliğini ispat eder niteliktedir: kökten beslenmiş ve yenilenmiş saç ışıldar ve dokununca lüks bir yumuşaklık hissi verir."

Kerastase şampuan kullananların yorumları ve izlenimler bizlerin referanslarıdır. Kerastase serum olarak da satılmakta ve sizlere sunulmaktadır. Kerastase şampuanları ile hiçbir sorun yaşamadan keyfinize bakın.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder