5 Mayıs 2015 Salı

CRM NEDİR ?

CRM Programı Nedir.

Müşteri İlişkileri Yöntemini (CRM:Customer Relationship Management) müşteriyi tanımak, müşteri ihtiyacını anlamak, uygun hizmetler ve ürünler geliştirmek. Bu bilginin organizasyon içinde paylaşılması olarak tanımlayabiliriz. Bu önceden de yapılan bir şeydi. Fakat artık bilgiye erişmek teknoloji aracılığıyla çok daha kolay oluyor. O bilgiyi işleyip ona göre ürün geliştirmek olası. Çok büyük kitlelere yönelik olarak birebir pazarlama ihtiyacı bugün ortaya çıktığı için bunu yapabilecek teknolojiler var.

Diğer bir söylemle Crm programı, “Doğru mal veyahut hizmeti, doğru müşteriye, doğru vakitte ve fiyatla, doğru noktada sunmaktır” şeklinde tanımlanabilir. Bu tanımdaki dikkate değer ifade “doğru” sözcüğüdür. Klasik anlayışta yer alan, en düşük fiyat, en çok müşteri, her iletişim noktası, vb. hususlar yerine “doğru” tabiri kullanılmıştır. 

 

Bizlerde detaycallcenter.com olarak sizlere çağrı merkezi kurulumu, çağrı merkezi sistemleri, eğitim ve danışmanlık, güvenlik sistemleri, crm programı gibi daha birçok konuda sizlere yardımcı olmaktayız. Bizlere web sitemiz üzerinden ulaşabilir, hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. 0 544 621 58 48 numaralı hattımızdan da bizlere ulaşabilmekle beraber, yine web sitemiz üzerinden referanslarımız ve kurumumuz hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder