8 Mayıs 2015 Cuma

Sarıyer Anaokulu

Anaokulları, çocukların okul öncesi eğitim aldıkları, bir hayli zeka geliştirici, davranış geliştirici oyunlar ile birlikte çocukların zeka gelişimine yardımcı olunduğu çocuk evi olarak da bilinen bir okuldur.

Sarıyer anaokulu olarak 0-6 yaş grubu çocuklarınız için hizmet vermeye hazırız. Uzun yıllardır edindiğimiz deneyimler sayesinde sizlere daha iyi hizmet vermekte ve mükemmel olarak eğitimlerimize devam etmekteyiz. Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve ikindiden oluşan yemek saatlerim, benim şuurlu ve sıhhatli beslenme alışkanlıklarımı pekiştirmek üzere besin değerlerine ehemmiyet verilerek hazırlanmaktadır. Her gün taze taze alınan yiyecek ve içeceklerim mutfak ekibi tarafından besin değerlerini kaybetmeden özenli bir şekilde günlük olarak hazırlanıp, pişirilmektedir. Ayrı olarak okulumdaki beslenmem konusunda bilgi sahibi olabilmeniz için aylık yemek listelerim her ay sizlere gönderilmektedir

Servis Ve Erişim

Maslak anaokulu servis olanağını da siz değerli aileler sunmaktadır. Okula güvenle gelip gitmemizi sağlayacak donanıma sahip "emniyet kemerli" servislerimizi kullanıyoruz. Servis öğretmenlerimiz ise düzenli ve güvenli olarak yolculuklarımızı bitirmemiz için yanımızda oluyorlar. Bahçemiz içersinde yer alan otoparkımız, anne-babalarımız ve servislerimizin trafik rizikosu yaşamaksızın bizleri araçlardan indirebilecekleri güvenli alan sağlar. Okulumun tüm araç giriş-çıkışları ise bahçe girişinde yer alan güvenlik kulübemizdeki görevli tarafından gerçekleştirilmektedir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder