1 Haziran 2015 Pazartesi

Topraklama nedir

Alteksan Mühendislik İnşaat Sanayi ve Limited Şirketi    

Topraklama hafife alınmaması gereken ve birçok işletmenin yapması zorunlu olan bir husustur. İşletmelerin cihazlarında çeşitli kısa devreler oluşabilmektedir. Çeşitli yalıtım bozuklukları yüzünden, canlılar tarafından oluşabilecek birçok hata durumunda elektrik çarpmaları oluşabilmektedir. Bu gibi durumlar da geri dönüşü olmayan problemler ortaya çıkabiliyor. Bu yüzden işletmelerin periyodik olarak topraklama raporlarına ihtiyaçları oldukça yüksektir.

Profesyonel Personellerimiz İle Elektrik Alanında Yıllardır Hizmet Veriyoruz!

Ülkemizde topraklama genelde TT- tipi sistemlerde meydana gelmektedir. Şebekeler üzerinden geçiş direnci için koruma işleminin yapabilmesi için küçük değerlerde olması gerekir. İşletmelerin topraklama raporu ile dirençlerin ölçüm değerlerinin kaydını tutması zorunlu hale getirilmiştir. Sizlere Alteksan Mühendislik olarak yıllardır topraklama ölçümü alanında profesyonel personellerimiz ile itina ile sunmaktayız.

Bu Güne Kadar Birçok Tesiste Alteksan Mühendisliğin Emeği Geçmiştir!

 

Her türlü tesislerde periyodik olarak topraklama raporunun yapılması gerekmektedir. Bizler Alteksan Mühendislik olarak 22 yıldır birçok büyük fabrikalarda, konutlarda, hastanelerde, okullarda ve iş merkezlerinde ayrıca daha birçok tesislerde müşteri memnuniyeti garantisini prensip edinerek sizlere topraklama raporunu sunmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder