24 Haziran 2015 Çarşamba

Oyun İncelemeleri

Android İşletim Sistemi

Hayatımızın her alanında kullandığımız akıllı telefonlar da bilgisayarlar gibi sistemler üzerine kurulmuştur. Birçok sistem arasından sıyrılıp en çok kullanıcı kitlesine ulaşan ve Google amcanın arkasında durduğu Android, günümüzün en popüler akıllı telefon işletim sistemleri arasında yer alıyor. Android’in bize sunmuş olduğu tüm nimetlerine sitemizden erişebilirsiniz.

Şimdi Sırada: Teknoloji Haberleri

         Bilgisayardı, tabletti, telefondu derken teknoloji aldı başını gidiyor. Hayatımızda olmazsa olmazlar arasına giren teknolojiden bihaber kalmamak içinse teknoloji haberlerini takip etmek, teknolojinin getirdiği değişikliklere ayak uydurmak şart oldu. Teknoloji haberleri gibi bilgi kuşaklarını en doğru ve en güncel kaynaklardan edinmemiz kaçınılmaz olmuştur.

Popüler Oyun İncelemeleri

         Hayatın koşuşturmacasından, keşmekeşinden bizleri sanal bir dünya ya alıp götüren, hayal gücümüzün sınırlarını zorlayan oyunlar olmasaydı ne yapardık. Teknolojiyle birlikte oyun kavramının gücü ve temeli de değişiyor. Haliyle oyun denince akla artık saklambaç gelmiyor. Bilgisayarla ve akıllı telefonlarla her an iç içe olan bizler artık sanal kurgulara oyun diyoruz. Bu oyunların, oyun incelemeleri ise bizler için en güzel kaynaklar haline geliyor.

Daha fazlası için http://www.ef4.org ziyaret edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder