13 Haziran 2015 Cumartesi

Evden kaçış oyunu fiyatları

Son Derece Popüler Bir Oyun!

Sizlere sunmakta olduğumuz bu oyun sanal ortamlarda oldukça uzun yıllardır oynanmakta idi. Bu oyun tam olarak Japonya’da gerçekçi bir evde oynanmakta idi. Evden kaçış oyunu bu nedenle de günümüz de birçok ülke de oynanmaya başlamıştır. Bu oyunu her yaştan birey rahatlıkla oynayabilmektedir.

Çeşitli Gruplara Bölünerek Oynayabilirsiniz!

Günümüz de birçok oyunda olduğu gibi bu oyunda iki ve beş kişilik gruplara bölünerek oynanmaktadır. Oyuncular ta olarak sır dolu bir eve kapatılmaktadırlar. Eve girdiğiniz andan itibaren kapılarda üstünüze kilitlenmektedir. Bu saatten sonra artık evin içerisindeki çeşitli sırları çözmeniz gerekmektedir. Eğer sırları çözemezseniz sizleri çok farklı maceralar beklemektedir.

İstediğiniz Şehirde Oynayabilirsiniz!

Hangi şehirde oturuyorsanız oturun bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz. Evden kaçış oyunları olarak bu oyunun mekanını internetten çeşitli sitelere bağlanarak öğrenebilirsiniz. Sadece siteler üzerinden değil telefon ile 7/24 arayarak oyun hakkında bilgi alabilir ve oldukça ekonomik olan fiyatlar konusunda çeşitli bilgiler edinebilirsiniz. Edindiğiniz bilgiler ile de dilediğiniz gibi mekanı ziyaret edebilirsiniz.

http://www.evdenkacisoyunu.org sitemizi ziyaret edip oyunu oynayabilirsiniz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder