10 Haziran 2015 Çarşamba

Microblading nedir

Doğal Makyaj İle Yüzünüze Güzellik Katıyoruz!

Siz değerli müşterilerimize kalıcı makyaj imkanı sunuyor ve sizlerin yüzlerine güzellik katıyoruz. Microblading nedir Tam olarak “Micro Picmentation” yani mikro, steril olarak tek sefer kullanılabilecek bir çeşit iğne ile oldukça doğal ve mineral renklerin, sizlerin yüz derisinin yüzeyinin alt bölgesine yerleştirilme işlemidir.

%100 Organik Bir Yöntem!

Microblading uygulaması oldukça doğal bir yöntem olmakla birlikte cildinize %100 doğal bir makyaj imkanı sağlamaktadır. Hiçbir şekilde alerjisi bulunmayan bu yöntem de cildinizde özellikle yüzünüz ve vücudunuz için özel olarak üretilmiştir. Hiçbir şekilde katkı maddesi de içermediği için çeşitli zararlara yol açmadan kolaylıkla bu yöntemi her türlü birey uygulayabilir.

Dilediğiniz Yöntemler İle Kalıcı Makyaj İmkanı!

Uyguladığımız yöntem halkımızın arasında kalıcı makyaj olarak bilinmektedir. Kalıcı kaş makyajı, kalıcı göz makyajı, kalıcı eyeliner, kalıcı dudak bakımı, kalıcı kaş, kalıcı dudak makyajı ve daha birçok kalıcı makyaj olanakları ile değişik sıfatlar da anılmaktadır. Microblading eğitimi son derece profesyonel personellerimiz tarafından verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder