25 Haziran 2015 Perşembe

İlluminati

İlluminati'nin Amacı Nedir?

Bir sır perdesi olarak on sekizinci yüz yılda Almanya’nın Bavyera eyaletinde ilk defa ortaya çıkan İlluminati örgütü üyeleri içinde dönemin ileri gelenleri, askeri komutanlar, bilim adamları, politikacılar gibi insanlar bulunuyordu. Günümüzde de aynı yapısını koruduğu düşünülen hakkında pek az bilgi var olan bu örgüt herkese göre dünyayı gizliden gizliye örgüt üyelerinin nüfuzu sayesinde yönetiyor. Amaçlarının ne olduğu halen bilinmese de İlluminati hakkında birçok teori bulunmaktadır.

haber ve gercekler

Haberler ve Gerçekler Bazen Farklıdır

Siyasi bir etkilenme ve ya politik bir rüzgâr sonunda bir bakıyoruz ki bir haber kanalında haber farklı sunuluyor bir farklı kanalda haber daha farklı sunuluyor. Hal böyle olunca insanın aklına haber ve gerçekler arasındaki bağı sorgulamak geliyor. Kaliteli, dürüst ve ilkeli habercilik örneklerini sitemizde siz değerli ziyaretçilerimize yansıtmaya çalışıyoruz.

Son Dakika Haberleri

Haber gündeminde hiç olmayan ansızın gündeme düşen haberler, haber kanalları ve haber yayıncıları vasıtasıyla bizlere son dakika haberleri olarak sunulur. En güncel son dakika haberlerine ise sitemizden ulaşabilirsiniz.

Daha fazla bilgi ve haber için http://www.habervegercekler.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder