23 Haziran 2015 Salı

Almanya Vizesi

Almanya Vizesi!

Günümüz de Avrupa birliğinin almış olduğu bir karar neticesinde 24.09.2014 tarihi itibari ile Avrupa ülkelerinden herhangi başka birine vize başvurusu yapmak isteyen Türk vatandaşlarından parmak izi almak son derece zorunlu bir hale getirilmiştir. Bu tarihten itibaren bu ülkeye vize başvurusu yapacak olan insanlar idata randevu alma sistemi ile dilediği güne randevu alacak ve bu randevu gününde bizzat arada olacak.

Başvuru Esnasında Parmak izi Verilecek!

Bir kez bu uygulamaya girmiş olan çeşitli vatandaşlarımız eğer başvuru sonuçlarında vizelere sahip olurlar ise tam olarak 5 yıl süre boyunca kendileri tek başına gelmeden ve parmak izi vermelerine gerek olmadan diledikleri gibi vize alabileceklerdir. İdata vize olarak Bunun için de yapmaları gereken tek şey istenilen evrakları yerine teslim etmektir.

İDATA Üzerinden Almanya Vize Başvurusu!

 

İdata üzerinden Almanya vizesi başvurusunu yapabilmeniz için ise sizlerden istenilmiş olan çeşitli belgelerin özellikle eksiksiz bir şekilde hazırlanmış olması gerekmektedir. Almanya vizesi istekleri randevu almadan yapılamamaktadır. Bu yüzden Randevu günün de İDATA vize başvurunuzu son derece sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder