11 Haziran 2015 Perşembe

Gebelik hesap

Tecrübeli Bireylerimiz İle Sizleri Bilgilendiriyoruz!

Sizler uzun süre bir gebelik yaşayacak ve bu süreçler içerisin de birçok farklı olaylar ile karşılaşacaksınız. Bu olaylardan deneyim sahibi olabilir ve edinmiş olduğunuz tecrübeleriniz ile ikinci bir gebelik durumunuz da çok daha tecrübeli olabilir veya ilk gebeliğiniz de bizleri dinlerseniz, ilk gebeliğiniz de tecrübeli olabilirsiniz.

Neler Yaşayacağınızı Bizden Öğrenin!

Sizlere her hafta boyunca kaçıncı hafta da neler yaşayacağınızı, hangi hafta da bebeğinizin hangi gelişim sürecinde ve ne şekilde tepkiler vereceğini ve sizin fiziksel görünüşünüz de veya ruhsal değişiminiz de neler yaşayacağınızı sizlere gebelik hesaplama olarak bildiriyoruz. Bu saye de birçok anne adayımızı bilgilendirerek oldukça faydalı bir hizmet sunuyoruz.

Bilinçli Bir Anne Adayı Olmak İstiyorsanız!

 

Anneler genellikle bebeklerinin gelişimleri ile ilgili her türlü bilgiye erkenden sahip olmak isterler. Bunun için de çeşitli kitaplar satın alarak bebeklerinin ve kendilerinin durumunu yakından takip etmek istemektedirler. Sizlere sunmuş olduğumuz hafta hafta gebelik süreciniz deki faydalı bilgiler sayesinde artık gebeliğiniz sürecinde çok bilinçli bir anne adayı olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder