25 Mart 2015 Çarşamba

Yapay Kaya Şelale

Yapay kaya imalatında ağırlıklı olarak Q8’lik demir ve 6’lık çelik hasır kullanılmaktadır. Q8’lik demir ve çelik hasırla kaya şekilleri bükme ve kaynak yoluyla verilmektedir. Evvelce hazırlanan bu kayalar projeye uygun şekilde uygulama alanına monta edilmektedir. Bu yolla istenilen şelale ve havuz şekli ortaya çıkarılmaktadır. Çıkan bu şelale ve havuza uygun olarak elektrik ve pompa hatları çekilmektedir.
Daha sonra ele geçirilen şelale ve havuz dizaynının üzerine rabis teli giydirilerek sıva evresine getirilir. Bu sistem el ile dört kat sıva yapılarak 10 santimetre kalınlığında beton taban ele geçirilir.
yapay kaya selale
 
İkinci kat sıvanın üzerine izolasyon yapılır. Dördüncü katın üzerine ise özel metotlar ile kesim ve traşlama yapılarak kaya doku ve görüntüsü oluşturulur. Oluşturulan bu doku üzerine evvelce hazırlanan astar boya atılır. Astar boyanın üzerine ise son kat özel boyası atılıp eskitme yolu ile tabii kaya rengi ele geçirilir. http://www.sebalselale.com/
Pompa, spot, kumanda panosu kurularak sistem çalışmaya hazır hale getirilir. Uygulamalarımız park, bahçe, site, teras, alışveriş merkezi, iş yeri ve iç mekânlarda uygulanmaktadır.
Sebal Şelale olarak, firmamıza özel Profesyonel yapay kaya şelale yapmaktayız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder