24 Mart 2015 Salı

Muhabbet Kuşu Eğitimi

Muhabbet kuşu, uzunluğu vasati 19 santimetre'dir. Tabii renkleri sarı, beyaz ve yeşil olmasına karşılık, yapay seçilim neticesinde yüzlerce fark renkte muhabbetkuşu ele geçirilmiştir.
Hemen hemen tümünün yüzünde benekler ve üst bölümlerinde sık sıralı çizgiler vardır. Erkek ve dişi birbirine benzerse de gagalarının tabanındaki tüysüz cilt mevsime bağlı olarak renk değiştirebilir.Yavru erkeklerde bu cilt pembedir,gittikçe maviye döner. Muhabbet kuşu hastalıkları sahiplerinin çözüm bulmakta zorlandıkları bir konu olarak dikkat çekmektedir.
muhabbet-kusu
Müesseseye:
Bu hastalık halsizlik ve göğüste kuruma olarak çoğunlukla ölüm halinde görülür. Net rehabilitasyonu olan bu ilaçlarla aynı zamanda yukarıda Baytiril’in çözemediği problemler için de tesirlidir. Başka bir söylemle çok geniş tesirli bir hayli hastalığa iyi gelen bir antibiyotiktir.
Bunun yanında muhabbet kuşu eğitimi, hemen hemen herkes tarafından merak edilen bir konudur.
Muhabbet kuşu hastalıklarımuhabbet kuşu eğitimi ve muhabbet kuşu konusunda diğer tüm bilgileri muhabbetkusumuz.com adresinden ele geçirebilir konular ile ilgili en ince teferruatına kadar tüm bilgilere erişebilir. Hastalık ve eğitim konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder