24 Mart 2015 Salı

Çakallarla Dans 3 hd izle

Murat Şeker‘in yazıp yönettiği 2014 yerli yapım Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı filminin baş rollerinde Şevket Çoruh, Timur Acar, Ceyhun Yılmaz, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu ve başarılı oyuncu Gürkan Uygur bulunmaktadır..


Kahramanlarımız Gökhan, Hikmet, Necmi ve Servet yeniden şartlı olarak hapishaneden çıkmayı muvaffak olmuştur. Artık tamamı ile her şeyi geride bırakıp önce bir grup terapistine gidip oradan da hayatlarında temiz bir sayfaya yelken açarlar. Ne var ki aksiliklerin baş kahramanı Del Piero Hikmet, vapurda gördüğü dilsiz olan Mihriban’a aşık olması ile yeniden tüm hayatları değişir. Sevdiği kadının operasyon giderini karşılayabilmek için arkadaşları ile beraber yine pis işlere bulaşmak zorunda kalan kahramanlarımızın başından geçen olayları anlatıyor.

Önceki serileri ile büyük beğeni toplayan ve izleyici adeta etkisi altında bırakan dizi, Çakallarla Dans 3 ile tekrar sahnelere çıkıyor. Bizlerde webtehdizle.com olarak sizlere hd kalitesinde Çakallarla Dans 3 ve daha birçok dizi ve filmi sizlere sunarak ayrıcalıklı hizmetler vermeye devam ediyoruz. Dabbe 5, ve kingsman the secret service izle gibi birçok filmi izlemek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder