25 Mart 2015 Çarşamba

Check-Up Fiyatları

Rastgele bir şekilde bariz yakıntıları olmayan kişilerde saklı biçimde izleyebilecek hastalıkların erken evrelerde yakalanması ve rehabilitasyonu emelli  yapılacak görüntüleme ve laboratuar tetkikleri ile doktor değerlendirmesi neticesi  neticeye erişilen sıhhat taramalarına Check-Up  denir.
Avrupada bugün 25 yaş üstü olan her fert, bariz riziko etkenlerini taşımıyor olsa dahi, senede kesinlikle bir sefer check-up yaptırmaktadır… Hali hazırda ülkemizde Check-Up karşılamayan sosyal güvenlik  müesseseleri ve özel sigortalar, konunun ehemmiyetini anlayamazken; Avrupa’da her bireye, her sene fiyatsız Check-Up olanağı sağlanmaktadır. Check-Up İstanbul Merkezi, bu konuda bütçenize uygun check up imkanları sunmaktadır.
check-up
  • Check-Up ile yapılacak işlem ve tetkikler vücudunuz ile ilgili size bilgi verir.
  • Check-Up bir çok hastalığın erken tanısını sağlar.
  • Check-Up ile potansiyel hastalıkları da görebilmek olasıdır.

Sizlerde web sitemizi ziyaret ederek fiyatlar, uzman kadromuz, gelişmiş teknoloji ürünlerimiz ve daha fazlası hakkında bilgiler alabilirsiniz. Check-Up fiyatları hakkında da bilgiler alabileceğiniz web sitemizi ziyaret ederek gerekli tüm bilgilere rahatlıkla ulaşabileceksiniz. Bizlere 444 7 522 numaralı hatanda ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder