4 Mart 2015 Çarşamba

Teknoloji Haberleri

Wordpress kodları bireysel bir yayın sistemidir.Bu yayın sistemi sadece makale yazma düzenleme yapma veya blog sistemi yapısında değil her türlü içeriğin belirli bir dizayn içerisinde yayınlanabilceği uyumlu   bir platform niteliği taşır.
XenFORO Eklentileri nedir ?
XenFORO eklentileri bir forum scripti yazılımı olup PHP dilinde kodlanılmış bir yazılımdır. XenFORO dizaynı Zend Freework kütüphanesinden fayda sağlanılmıştır. XenFORO eklentileri 1bir forum scripti olup css, ajax, javascript teknolojilerinden yararlanan scriptir. XenFORO forum scripti stabilize çalışan bir sürümdür ve yeni sürümü 8 Mart 2011 tarihinde piyasaya sürülmüştür. XenFORO forum scriptinde yapmış olduğunuz çevirilerin kolaylığı açısından Türkçe çeviri özelliğide bulunmaktadır . Bu özelliklerin dışında Kier tarafından kodlanmış bir forum scripti kullanacağınız için içiniz rahat ve kaliteden dolayı haz alıcaksınız.

teknoloji haberleri bolumu de bulunmaktadır.
Blogger eklentileri  Google ın şirket bünyesine eklediği en önemli ürünlerdir. Bu eklentiler tamamen özgürdür.Kimse size nedne farklılığa gittini diye  sormaz ve hesabınız askıya alamaz.
Sizlere bu konular hakkında detaylı bilgi vermek için www.emirhanefe.com adresini ziyaret ederek Wordpress kodları, XenFORO eklentileri, Blogger eklentileri gibi birçok forum script sayfalarını inceleme imkanı sunuyoruz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder