29 Mart 2015 Pazar

Mobese izle

Mobese kısaca söylemek gerekirse Emniyet güçlerine ihtiyaç duyulan konularda daha kısa müddette yardım etmektir. Örnek olarak bir hırsız bir arabayla kaçıyor. Bir semtten geçiyor ve o semtten geçerken mobese kameraları takılıyor araba , mobese kameraları o arabanın plakasını işleyip ana merkeze gönderir. Merkez de plakası aranıyorsa emniyet güçlerine bildirerek arabanın nerede olduğunu söyler.
Beklenmeyen Vaziyetler

Toplumsal olaylar ve yasaya ters gösterilerde, bölge görüntüleme sistemi ile bölge ile ilgili teferruatlı bilgi alınarak, güvenlik tedbirleri konusunda kararların hızlı şekilde alınması sağlanacaktır.

Adli Olaylar
Adli olaylar, kapkaç, hırsızlık, vb. polis bi-rimleri tarafından, sıcak takip yapılması şart olan vaziyetlerde, Kumanda Kontrol Merkezi Görevlileri, Bölge Görüntüleme Sistemi ile aldığı bilgiler doğrultusunda alan ekiplerini yönlendirecektir.

Zelzele
Zelzele ve tabii afet vaziyetlerinde, şehir idaresinin vaziyeti anlaması, zarar tespit işlemleri, yardım ve kurtarma organizasyonları açısından, Bölge Görüntüleme Sistemi ehemmiyet taşımaktadır. Teknik yollar, suçları önleyici öğe olarak tüm ülkelerde kullanılmaktadır.

Tüm bu imkanların yanında, trafik durumu izlemek için, uzaydan görüntüler izlemek için ve daha bir çok amaç ile kullanılan canlı mobese kameraları sitemizden ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder