22 Ağustos 2015 Cumartesi

Yaşınız Saç Ekimine Engel Olabilir

Kimlere saç ekimi yapılır?

Androjenik tip saç dökülmesi görülen (yaşa, hormonlara ve ailesel kalıtıma bağlı) erkekler, 
İzmir saç ekiminin en sık uygulandığı hasta grubudur. Bu nedenle erkeklerde en sık görülen estetik müdahale saç ekimidir. Ayrıca, yanık sonrası saç veya kaşında çıplak alan oluşanlar; daha önce ekim yaptırmış ama memnun kalmayanlar; geçirdiği yüz germe ameliyatı sonrası kısmen saçsız alanı oluşmuş kişiler; bazı hastalıklara bağlı kısmen saçsız alanı olanlar ve bayan tipi saç dökülmesi görülenler saç ekimine aday hasta grubudur.

Yaşınız Saç Ekimine Engel Olabilir!

Yaş da saç ekimi için bir engel oluşturmaz. Ancak kişi ne kadar gençse, saç naklinde yaklaşım da o kadar konservatif olmalıdır çünkü nihai verici bölge henüz oluşmamış olabilir. İdeal olarak, hasta mevcut veya gelecekteki saçsız alanlarını yeterli şekilde doldurmak için verici bölgelerde yoğun şekilde büyüyen saçlara sahip olmalıdır. 

Saç Nakli İşlemi

Saç ekimi 4 kişilik bir ekip tarafından steril şartlara sahip özel hastanede ameliyathane şartlarında yapılmaktadır. Burada önemli olan hastanede steril ameliyat şartlarını sağlayan asepsi antisepsiye dikkat edilmiş hepa filtre vs. gibi özel arındırma sistemlerinden içeren ameliyathanelerde Saç nakli İzmir yapılmasıdır. Webs sitemize http://www.izmirsacekim.gen.tr/ 7/24 bağlanabilirsiniz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder