22 Ağustos 2015 Cumartesi

Bölgesel İncelme Değerlendirilmesi

Bölgesel Zayıflama Yönteminin Mantığı Nedir?

Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek depo yağların yapısını bozar. Bölgesel zayıflama olarak bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Serbestleşen bu yağlar, adalelerde yakılarak ya da üriner sistem ve karaciğer yoluyla vücuttan dışarı atılırlar.

Soğuk Lipoliz Faydası ve Uygulanması!

Soğuk Lipoliz Uygulanan bölgedeki tüm yağ hücreleri belli derecedeki soğuğa aynı tepkiyi vererek kristalize olurlar. Böylece uygulama yapılan bölgedeki tüm yağ hücreleri apopitoza uğrayacağı için vücut siluetinde düzenli ve orantılı bir incelme görülür. Bu sayede vücudun belli bölgelerinde çökmeler olmaz.

Bölgesel İncelme Değerlendirilmesi!

Bölgesel incelme aşaması için çeşitli profesyonel kişilerin vücudunuzu değerlendirmesi ile belirlenmektedir. Kilo problemi olan hastaların bölgesel incelme işlemine bir diyet programı ile birlikte alınması gerekebilir. Böylelikle vücut şekillendirme yöntemlerinin etkisinin daha kalıcı olması sağlanmaktadır. http://www.rotasoguklipoliz.com/ istediğiniz zaman bağlanabilirsiniz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder