21 Ağustos 2015 Cuma

Diş implant Ankara

En Çok Rastlanan Diş Hastalıkları

Günümüzde birçok diş hastalıkları vardır. Bunlardan bazıları kalıtsal olabiliyorken bazıları da yapılan tedaviler sonucunda başarılı bir şekilde giderilmektedir. Bu gibi diş hastalığı sorunlarında yapılması gereken en önemli iş diş hekimi Ankara olarak bir profesyonel doktora başvurulmalıdır. Dentess diş hekimleri de bu konuda son derece yetenekli ve sizlerin diş hastalıklarına uzman çözümler sunan ekiplerden oluşmaktadırlar.

İmplant Subperiosteal Türü

Bu türler diş eti dokusunun en alt bölümüne çene kemiğine yerleştirilen metal çerçeve ile meydana gelmektedir. Diş eti iyileştiği takdir de metal çerçeve çene kemiğine sabit bir hale gelmektedir. En fazla kullanılan endosteal vida şeklinde olan çeşitli türleridir. Dentess hekimleri de diş implant Ankara olarak bu konuda uzman hekimlerdir.

Ortodonti Gerektiren Durumlar

Ortodontik bozuklukların nedenlerinde ise kalıtımsal çeşitli faktörlerin rolleri olduğu gibi etken daha çok çevresel faktörlerdir. Bu demek oluyor ki ağız solunumu yapmak, parmak emmek,i dudak veya dil emmek, tırnak ısırmak, uzun süre biberon ve emzik kullanmak, kalem ısırmak, üflemeli çalgılar çalmak gibi çeşitli alışkanlıklardan dolayı meydana gelebilmektedir. Sizlerde de çapraşıklık var ise ortodonti Ankara olarak Dentess hekimlerine başvurabilir ve http://www.dentess.com resmi web sitesini inceleyebilirsiniz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder