21 Ağustos 2015 Cuma

Lazer epilasyon Ankara

Epilasyon Günümüzde Birçok Klinikte Yapılabiliyor!

Öncelikle lazer epilasyon işlemini günümüzde bir çok klinikte yapılmakta. Burada bizleri diğer kliniklerden ayıran profesyonel ekibimiz ve uzman doktorlarımızdır. Lazer epilasyon Ankara olarak hasta için en uygun ortam ve en üst seviyede stebilize edilmiş kliniklerimiz ile sizlerin sağlığını olumsuz etkileyebilecek bütün risk teşkil eden unsurları  gözden geçirip birer bir er ortadan kaldırdık.

Lazer Epilasyonda Ek Değil Tek Tercih Edilen Sağlık Birimiyiz!

Lazer epilasyon işlemlerinde gösterdiğimiz başarılarla hiç bir zaman ek tercih olmadık. Plastik cerrah Ankara olarak her zaman tek tercih olduk ve olmaya devam ediyoruz. Bizim için önemli olan kliniğimize gelen her hastanın işlem sonrası yanımızdan ayrılırken yüzündeki oluşacağı ifadedir ve bu ifade bu güne kadar hep gülücük olmuştur. Sizleri önemsiyor ve sizlere değer veriyoruz uzman doktorlarımızla 7/24 olası bir durumda siz değerli hastalarımıza destek veriyoruz.

Bizi aramaktan Çekinmeyin!

 

Estetik cerrah Ankara olarak lazer epilasyon işlemi öncesi veya sonrası bizi aramaktan asla çekinmeyin. gün içerisinde sabit numaramızdan bizi arayıp lazer epilasyon işlemleri hakkında her türlü bilgiyi alabilir kafanızdaki soru işaretlerinizi giderebiliriz. İşlem süresince sizinle ilgilenen doktorunuzun şahsi telefonunu alabilir işlem sonrası beklenmedik olumsuz gerçekleşen bir reaksiyon hakkında bilgi ve tavsiye alabilirsiniz. Web adresimizi http://www.fatihoktem.com.tr/ ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder