22 Ağustos 2015 Cumartesi

Cam Üzerine Fotoğraf Basımı

Cam Üzerine Fotoğraf Basımı

Semih Reklam firması müşterilerine kristal plaket imalatında hizmet sunmaktadır. Kristal plaket yaptırmak isteyen müşteriler diledikleri zaman iletişime geçebilirler. Yapılan ürünlerde kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Cam üzerine fotoğraflarınızı bastırabilir ve farklı fikirlerinizi camlara işleyebilirsiniz. Bu saye de çeşitli fikirlerinize de profesyonel bir şekilde çözümler almış olursunuz.

Çalışanlarınıza Ödül Verebilirsiniz

Kurumsal firmalar çalışanlarına ödül ve tebrik amaçlı sunabileceğiniz oldukça güzel ve son derece anlamlı bir hediye olarak özel kadife kaplı kutusu, lacivert ve kırmızı seçenekleri de mevcuttur. Ayrıca Semih Reklam firması fiyat ve kalite konusunda plaket olarak da siz değerli müşterilerinin her zaman yanında olmuştur.

Yıldızlı Kristaller ve Kristal Kalemlikler

 

Semih Reklam ajansı kristal plaket imalatı olarak kendini aşmış ve sadece kupa madalya gibi çeşitli ürünler sunmuyor aksine kartallı kristaller, kristal kalemlikler, üç boyutlu kristal küpler, yıldızlı kristaller, vip kristaller, ışıklı kristaller, masa isimlikleri, ahşap plaketler, gümüş tabaklar gibi daha birçok ürünleri de sunmaktadır. Dilediğiniz zaman http://www.semihreklam.com.tr adresini ziyaret edebilir ve ürünleri inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder