21 Ağustos 2015 Cuma

Lowbed

Lowbed Taşımacılık Sekterönde Liderliğimizi Koruyoruz!

Taşımacılık sektöründe en çok tercih edilen yöntem Lowbed taşımacılık yöntemidir. Lowbed nedir? Lowbed uzun vadeli ve ağır yüklerin güven içerisinde nakliye edilmesinde kullanılır. Lowbedi taşımacılık sektörü genel de uluslar arası olmakla kalmayıp yurt içinde de tercih edilmektedir.  Bu yüzden de yurt içinde son derece yüksek rakamlar da kullanımı yapılmakta olup kaliteli bir hizmet sunulmaktadır.

Treyler Uluslar Arası Taşımacılık!

Treyler taşıma yöntemi hemen hemen birçok nakliye, treyler olarak lojistik firmaları kullanmaktadır. Oldukça güvenilir olan bu yöntemin amacı nakliye edilecek olan iş makineler veya tonaj ağırlıklı malların güvenli bir şekilde nakliye bölgesine ulaştırılmasıdır.

Container Carrier Deniz Yolu Taşımacılığı İle Firmaların Artık Yüzü Gülüyor!

 

 Kara yolu taşımacılığın aksine containercarrier taşımacılığı yani deniz yolu ile yapılan nakliye işlemi çok daha güvenli ve masrafsızdır. Ağır yük taşıyan her tır karayolları üzerin çeşitli birçok problemlerle karşılaşır bu problemler arasın da trafik polisleri de dahil. 7/24 http://www.ozsantreyler.com web sitemize bağlanabilir hizmetlerimizi büyük bir rahatlıkla inceleyebilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder