21 Ağustos 2015 Cuma

Plywood Doğru Kullanımı

Membran Uygulama Teknikleri

 

Tek kat sistemlerin yeni yapılarda ve mevcut çatı onarımlarında kullanılan birçok Ankara membran çeşitleri mevcuttur:

Serbest serim veya üzeri çakıllı, tam veya kısmen yapıştırılmış, mekanik olarak tespit edilmiş, ve ters çatı sistemi. Çatının eğimi, taşıyıcı konstrüksiyon, kimyasallarla temas durumu ve iklimsel şartlar gibi etkenler hangi sistemin kullanılacağını seçerken dikkate alınmalıdır.

 

Suya ve Kaymaya Karşı Dayanıklı Kontraplak

Bu özelliklerden en önemlisi, kontrplağın suya ve kaynamaya karşı dayanıklı ( WBP ) olmasıdır. Ancak bu sayede Kontraplak, değişen hava koşullarında, gece ve gündüz ısı farklılıkları, şişmeden, tabakaları birbirinden ayrılmadan ve bombeleşmeden kullanılabilir. Bu özelliği sağlamak açısından katmanlar arasında kullanılan tutkal önem kazanmaktadır.

Plywood Doğru Kullanımı

Doğru yerlerde doğru malzeme kullanılmamasından dolayı daha sonralarında çeşitli ek maliyetler ile geri dönüşü son derece kötü olabilmektedir. Sıva yapılacağı halde filmli malzeme kullanılmasından dolayı da bazı çeşitli kimyasallar ile tekrardan artı bir maliyete katlanılmak zorunda kalınır. Ankara plywood olarak mutlaka doğru malzemeyi doğru yerde kullanmalısınız. Çeşitli incelemelerinizi yapmak için http://www.alucahsap.com/ web sitesine bağlanabilirsiniz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder