24 Nisan 2015 Cuma

En son cıkan oyunlar

EN SON ÇIKAN OYUNLARDAN, EN MERAK EDİLEN SORULARA HER ŞEY İLKJETONDA

 

            Playstation tutkunları aradığı her başlığı bulabileceği tek bir adres var. Hangi oyunun hangi tarihte çıkacağını, farklı alanlardaki oyun incelemelerini ve aradığınızdan çok daha fazlasını bulabileceğiniz sitemiz, oyun severler için pek çok merak edilen konu başlıklarını bir arada sunmaktadır.

            Bu oyun para eder mi, kategorisinde ikinci bölüm olarak farcry4 tanıtılmakta ve en çok merak edilen oyunlarla ilgili yeni bölümlerle içerik sürekli yenilenmektedir. Star wars’ın çıkış tarihi, yeni fragmanı, farklı firmaların piyasaya çıkacak en yeni oyunlarının tarihleri gibi en son oyun haberlerini de ziyaretçilerin istifadesine sunulmaktadır.

 

            Teknoloji ve sinema-kültür sanat gibi başlıklarında bulunduğu www.ilkjeton.com adresinde her ay yeni çıkacak oyun listelerinin yer aldığı makaleleri bulabileceğiniz gibi playstation 4 alınmalı mı, gibi önerilerin yer aldığı makaleler de bulabilir ve faydalı içeriklerle aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. En gözde oyunlar üzerine röportajların da bulunduğu sitede tüm oyunlar hakkında son haberlerden ayrıntılı incelemelere kadar pek çok ayrıntıyı açıklaması ile bulabileceksiniz. Bu içeriklerden faydalanarak en doğru oyun seçimleri yapabilir, her yeni çıkan oyundan haberdar olarak oyunun ilk oynayıcıları arasında yer alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder