25 Nisan 2015 Cumartesi

elektronik sigaralar

E-SİGARA

Çalışma prensibi olarak elektronik sigaralar, buharlaştırıcı ve dumansız cihazlardır. Hava sensörlü olmasından dolayı sigaranın bir ucundan hava çekildiği takdirde bunu algılayabilir ve entegre direkt olarak devreye bildirebilir. Devre de hızlı şekilde gücü açar. Böylece cihazın ‘atomizer’ olarak bilinen kısmındaki yüksek frekanslı titreştirici bölümü ortaya çıkarır. Meydana gelen soğuk buhar, çekilen hava ile birleşmektedir.

Kartuşların içerisindeki e-likit su, esans, propilen glikol, tütün çiçeği, etanol ve nikotinden meydana gelmektedir. Cihazla ilgili tüm bilgileri www.elektroniksigara.click web sitesinden rahatlıkla bulup inceleyebilirsiniz. Ayrıca bu cihazlar, tütün mamullerinde var olan kanserojen maddelerini de dışarıya vermemektedir. Sunduğu etki olarak diğer sigaralardan herhangi bir farkı yoktur. Yalnızca sigara markasını değiştirmiş hissi oluşturabilir.

 

Diğer sigaralarda var olan ayrıca insan hayatı için de son derece riskli ve tehlikeli olan kanserojen maddeleri de Joyetech e-sigaralar içinde bulamazsınız. Duman çıkarmadığı ve de üretmediği için karbon monoksit gibi pek çok kimyasal içerikli ve tehlikeli maddeleri de çıkarmaz. Çevreniz için ve etrafınızdakiler için neredeyse zararsız denecek kadardır. Ayrıca herhangi bir yangın çıkarma tehlikesi de bulunmamaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder