26 Şubat 2015 Perşembe

İstanbul Soğuk Oda Servisi

Ayz Teknik 24 saat boyunca teknik destek sağlayan profesyonel hizmet anlayışı ile ısıtma ve soğutma sektöründe adından söz ettirmeye devam ediyor. Hızlı mobil servisi ile İstanbul’da her bölgeye en güvenilir ve süratli şekilde hizmet sağlayan Ayz Teknik hakkında detaylı bilgiliyi www.ayzteknik.com dan alabilirsiniz. Sitede teknik deste öncesi konular ile ilgili bilgilerde alarak, ısıtma ve soğutma sistemleri ile alakalı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Ayz Teknik fiyat listesine ulaşabilmek için yukarıdaki verilen adresi ziyaret edebilirsiniz. Piyasaya göre çok düşük olan bu fiyatlardan yararlanarak en doğru hizmeti almanız mümkün. Klima teknik servisi, en fazla ihtiyaç duyulan servislerden biridir. Neredeyse her ve iş yerinde bulunan klimalar kolay arızalanabilmektedir. Klima servisi ile bu arızalar son bulur. Klimanızın sürekli olarak arızalanmaması için klima servisi hizmeti almalısınız. Bu şekilde gerekli bakımlar yapılır ve arıza ihtimali ortada kalmaz.


Ayz Teknik, sütlük servisi vererek, sütlük dolabında meydana gelen arızaları önlemektedir. Sütlü dolabı montajı, demontajı, tamiri ve bakımı teknisyenlerimiz tarafından yapılmaktadır.
İşletmeler için önem arz eden soğuk oda ve buz makinası servisi veren Ayz teknik, önceden çıkabilecek aksaklıklara karşı cihazlara bakım ve onarım çalışması yaptığı gibi, her an çıkacak bir arıza için hızlı bir şekilde harekete geçerek en kısa zamdan tamir işlerine başlıyor. İstanbulsoğuk oda servisi ile İstanbulda’ki bir çok önemli firmaya hizmet vere Ayz Teknik’in hizmet verdiği firmalar arasında Burger King, ŞOK marketleri de bulunuyor.


Ayz Hizmet, hizmet kalitesinden ödün vermeden yoluna devam ediyor.  Kombi, chiller, endüstriyel soğutma, buz makinası ve klima servisi veren Ayz hizmet, müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyor. Uzman teknisyen kadrosunun yanında ekip çalışmasına yatkın personeller ile bütünleşik bir çalışma sistemi içinde yürütülen Ayz Hizmet hakkında detaylı bilgi almak için www.ayzteknik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.  İnternet sitesinde firmanın misyonu, vizyonu çalışma şekli, referansları, hizmet verdiği markalar, fiyatları ve çok daha fazlası hakkında detaylı bilgi almanız mümkün. Ayz hizmet çalışma ilkelerine sadık kalarak, temel değerlerine uyan bir hizmet anlayışı benimsemiştir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder