20 Şubat 2015 Cuma

Gökçeada'da tatik kazanma fırsatı !

Türkiye’nin en büyük adası ünvanına sahip olan Gökçeada son yıllarda ki tatilci sayısı ile en çok tercih edilen mekanların başında geliyor.
gokceada_slayt_4-crop
Ulaşım bakımından da sıkıntı olmaması Gökçeadayı bir adım daha öne çıkarıyor. Vapur, karayolu ve havayolu ulaşımı gibi birçok imkanın sunulduğu Gökçeada da konaklama konusunda da son yıllarda büyük gelişmeler kaydedildi. Doğal güzellikleri ve tarihi mekanları ile ziyaretçilerini etkileyen Gökçeada, otel ve pansiyonları ile sizlere rahat ve konforlu bir tatil geçirmenize yardımcı oluyor. Gökçeada konaklama olarak son yıllarda tatil severlerin gözdesi haline geldi. Bu sebep Gökçeada’nın coğrafi konumu, kültürel özellikleri ve tarihi kalıntıları olarak göze çarpmakta. Siz değerli ziyaretçilerimizin rahat ve kaliteli bir tatil geçirmesi için oluşturduğumuz otel ve pansiyonlarımızı her bütçeye uygun olarak konforlu hale getirdik. Gökçeada konaklama hakkında bilgi sahibi olmak için www.gokceadam.net adresinden Gökçeada pansiyonları menüsüne girdiğinizde seçtiğiniz otel yada pansiyonlarımızda konaklaya bilirsiniz.
Sitemizde yer alan Gökçeada pansiyonları bölümünden seçmiş olduğunuz yada seçeceğiniz pansiyon hakkında bilgi sahibi olup, çeşitli görsellerle kararınızı kesinleştirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder