20 Şubat 2015 Cuma

2015 ilahileri

Günümüz müzikleri eski zamanlardan buyana büyük beğeni iledinlenen ilahileri neredeyse silmiş durumda. Fakat ilahiler insanın içinirahatlatan en güzel en sakin şeylerdir.
ilahi dinle
Siz ilahi severler için büyük emekler ile hazırlamışolduğumuzwww.ilahisevdasi.comadresimiz de Abdurrahman Önül, Dursun Ali Erzincanlı, Eşref Ziya Terzi, HasanDursun gibi birçok ismin en güzel en yeni ilahilerini bulabilirsiniz. İlahi dinleilahi indir ve ilahi sözleriseçenekleri ile gayet şık bir tasarımı olan sitemizde hikayeler, albümler,kürtçe ilahiler gibi bir çok menüde bulunmakta. İlahi indirseçeneği ile sorunsuz olarak ilahi indirebilir, İlahi sözleribölümümüzden istediğinizilahinin sözlerini bulabilirsiniz.
Ayrıca ilahi isteğinde bulunabilirsiniz ve istediğiniz ilahisitemize yüklendiğinde sizlere haber vermemizi istiyorsanız, sizleri haberdaretmekteyiz. Sitemiz içerisinde ki bir başka ilgi çeken bölüm ise seç dinleseçeneğimiz. Sizler için derlediğimiz ilahilerden istediklerinizi sadeceüzerine bir defa tıklayarak dinleyebilmektesiniz.
Sizlerde ilahi dinle seçeneği ile istediğiniz sanatçıyı ilahi sözleri ile dinleyenilirsiniz. Dilerseniz dinlemiş olduğunuz parçayı ilahiindir butonu ile indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder