22 Eylül 2015 Salı

Organik Ürünler

Farklı Yörelerden Farklı Tatlar

Birbirinden farklı yörelerden birbirinden çeşitli yöresel lezzeti tadabilmek için lezzetin ait olduğu yöresel ürünü satın almalısınız. Bu demek oluyor ki bulunmuş olduğunuz yöre de başka bir yöreye ait ürünü alırsanız aynı tadı alamayabilirsiniz. Bizler de yörelerine kadar gidip yöresel ürünleri alıyor ve sizlerin ayaklarına kadar getiriyoruz.

Doğallığın Lezzeti

Yine sizlere birbirinden doğal ürünleri sunuyoruz. Doğal ürünler denildiğinde akla ilk olarak organiklik gelebilmektedir. Organik ve doğal olan ürünler aynı zamanda şifalıdırlar da ayrıca sadece şifa dağıtmazlar bunun yanı sıra daha birçok özellikleri vardır. Ürünlerin doğal ve organik olabilmeleri için mutlaka ilaçlanmamış ve katkı maddesine maruz kalmamış olmaları gerekmektedir.

Organik Ürünler

 

Yine organik ürünler denildiği zaman da bu ürünler ilaçlara ve kimyasallara maruz kalmamış birbirinden farklı ürünlerdir. Bazı ürünlerden asıl tadını alabilmek için %100 organik olmaları, erken büyütülmeleri ve olgunlaştırılmaları için ilaçlara maruz kalmamış olmaları gerekmektedir ki bizler de sizlere %100 organik hiçbir şekilde çeşitli ilaçlara maruz kalmamış ürünleri sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder