23 Eylül 2015 Çarşamba

Ceza Avukatlarının Görevleri

Boşanma Avukatı

Günümüzde boşanma davalarını genel olarak ele alırsak eğer anlaşmalı boşanma ve yine çekişmeli boşanma olarak iki ayrı sınıfa ayırabilmekteyiz. Bu gibi davalarda eğer her iki tarafta hukuki yollar ile boşanmak konusunda anlaşmışlar ise anlaşmalı boşanma olarak niteleyebilmekteyiz. Boşanma avukatı olarak avukatların uzmanlık alanlarından birisi de boşanma avukatlığıdır.

Anlaşmalı Boşanmalarda Koşullar Vardır

Anlaşmalı boşanmalarda çeşitli koşullar vardır. Koşullardan ilki tam olarak 1 sene boyunca eşlerin beraber, evli olarak kalmaları gerekmektedir. Yani evliliklerini 1 sene daha sürdüreceklerine dair birbirleri ile anlaşmış olmaları önem arz etmektedir. Avukat denildiği zaman bu cümlenin içine boşanma avukatı, icra avukatlığı, iş avukatlığı, miras avukatlığı ve yine ceza avukatları gibi birçok unsuru katabilmekteyiz.

Ceza Avukatlarının Görevleri

Ceza avukatı olan bir kişinin görevi soruşturmanın sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlamaktır. Bu avukatlar sanıkları gerek soruşturma aşamasında gerekse kovuşturma aşamasında hukuki olarak temsil etmektedirler. Temsil edilen kişi de dilediği avukatı seçmek için özgürdür. Bazı durumlarda devlet tarafınca avukatlar atanabilmektedir. Sizlerde  https://www.yilmazyalcin.av.tr/ adresini ziyaret ederek avukatlık hakkında daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder