22 Eylül 2015 Salı

Doğal Ürünler

Yöresel Gıdalarımız

Günümüzde her türlü yöreye ait çeşit çeşitli gıdalar bulunmaktadır. Bu gıdaları tatmak ve sofralarımız da görmek her zaman o kadar da kolay bir şekilde mümkün olmayabilmektedir. Çünkü bu yöresel ürünler sadece kendi yörelerinde yetişmekte ve kendilerine özel tarifler ile oluşturulmaktadırlar. Ayrıca bu besinleri yapanlar da yine o yörenin kültürüne hakim olan bireylerdir.

Organik Ürünler

Organik ürünlerimiz de yine %100 organik bir şekilde yetiştirilebilmek için özel şartlar da oluşturulmuş ortamlar da yetiştirilen özel besinlerimizdir. Bu besinlerimiz son derece özeldirler çünkü artık piyasa da besinlerin organik hallerini bulmak son derece zordur hatta imkansıza yakındır. Bunun nedeni nereyse her türlü besinin ilaçlanmış hali piyasaya düşmektedir.

Doğal Ürünler

 

Doğal ürünlerimiz de yine çeşitli ortamlar da özel şartlar da yetiştirilen ve %100 doğal bir şekilde üretilen özel besinlerimiz sınıfına girmektedirler. Bu besinlerimiz son derece özeldirler çünkü oldukça yüksek miktarlar da şifa dağıtmaktadırlar. Şifa dağıtan bu besinlere ulaşmakta günümüzde zordur. Bizler de bu besinleri sizlerin sofrasına kadar getiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder