4 Ocak 2012 Çarşamba

MyBestFriends Design House

MyBestFriends’i bilmeyen yoktur aramızda. Moda Tutkusu blogunun yazarları Ayşegül ve Yasemin. Bu kızlar IMA’da moda eğitimi aldıktan sonra bu işe baş koyuyorlar ve MybestFriends’i kuruyorlar. Şuan tasarımları hem ünlülerin üzerinde hem de limango’da görüyoruz. Modaya karşı ilgisi olan birisi olarak bu tür hikayeleri çok severim...

Kızların daveti üzerine geçtiğimiz Cumartesi Mybestfriends’in tasarım evi açılışındaydık Editorist blogunun yazarı arkadaşım Esra'yla birlikte. Kızlarla sohbet edip tasarımları tek tek inceleme fırsatımız oldu. Dayanamayıp alışverişte yaptık çünkü tasarımlar gerçekten titiz çalışmanın örnekleriydi. Dokuları, kumaşları özenle seçilmişti. Mybestfriends’in tasarımlarında en beğendiğim yanı minimalist ama elegant bir femineni yansıtıyor olmaları.

Kızlara başarılar diliyorum…

A few weeks ago, I attended to openning of "MyBestFriends" Design House. Actually these two girls are blogger, ( here is their blog : ModaTutkusu)Their story is; They met in fashion school in Istanbul and created their own brand "Mybestfriends". Now we see their designs in Turkish celebrities and famous online shopping sites. I always love such fashionable stories. I love these girls design, minimalist touches and elegant style. I couldn't stop myself to buy something so last photo is my lovely purchase!























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder