2 Ekim 2015 Cuma

Cami anfisi

Cami Sistemlerinde Mikrofon Seçimi

Mikrofonun, cami hoparlörü görünce, distörsiyon yapacağından, mikrofon frekans eğrileri düz olmalıdır. Bu demek oluyor ki kullanılacak mikrofonların %100 kaliteli olmaları şarttır. Aksi takdir de oldukça kısık seste bile ötmeler gerçekleşebilmektedir. Cami inşa halinde iken elektrikçiler kafalarına göre çeşitli hoparlörlere yer tespiti yaparak, cami bittikten sonra da bu tespit edilmiş olan yerlerin doğru olmadığı ve hoparlör adetlerinin eksik olduğu çoğu yerlerde bir problem haline gelmiştir.

Kablolamaların Yanlış Yapılması

Sonradan kablolamaların fayans üstünden çekilmesini önlemek amacı ile bu gibi tespitlerin bilinçli ve oldukça tecrübeli kişiler tarafınca yapılması önem arz etmektedir. Sistemin kurulumunun yapılacağı bölgeye oldukça sağlam bir topraklama çekilmelidir. Ayrıca aydınlatma ve cami ses sistemlerinin de fazlarının ayrı ayrı çekilmeleri sağlanmalıdır. Ancak bu şekilde cami ses sistemleri doğru bir şekilde yerleştirilebilir.

Ürünlerin Doğru Yerleştirilmesi

 

Bu yüzden cami ürünleri satın alıyorken cami boş olduğu takdir de mutlaka elektrikçilerin belirlemiş oldukları noktalara değil kesinlikle sesin en çok verimli olabileceği noktalara yerleştirme işlemleri yapılmalıdır. Cami anfisi de aynı şekilde doğru bir noktada olmalıdır. Bu gibi ürünleri http://www.camiseslendirme.com  adresinden rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder