3 Temmuz 2015 Cuma

Radyasyon koruma ürünleri

Ellerimizden düşmeyen cep telefonlarımızda, bilgisayarlarımızda, ev aletlerimizde, hesap makinelerimizde, yazıcılarımızda, yaşadığımız yerlerin yakınında kurulu ağ veya telekomünikasyonbazlı istasyonlarda yayılan ultraviyole ışınlarının güçlü bir radyoaktif enerji açığa çıkardığını ve bizim bu durumdan ister istemez etkilendiğimizi biliyor muydunuz?

Eğer önlenemezse bu ışınların dünyamız ve bizlere verdiği zararların ölümcül sonuçlar doğurabilecek kadar büyük olduğunu?
Radyasyondan korunmakbinebze de olsa artık mümkün.

 

Gelişen teknolojiyle birlikte bilişim çağının şartlarına uyum sağlarken bu durumun olumsuz sonuçlarını inceleyen ve görülen hasarı azaltmayı hedefleyen araştırmacılar radyasyon koruma kalkanı görevi görecek bir materyal geliştirip bu tarz hastalık hatta ölüm vakalarını en aza indirgemeye çalışmaktadırlar.
Radyasyon Sticker diye adlandırılan bu sistem, bir oranda radyasyon kalkanı görevini üstlenmektedir.
İtinalı çalışmalar sonucu geliştirilmiş sistemlerleüretilen %99 oranında radyasyon emme özelliği olan sağlığınızın en büyük dostu bu harika ürünle tanışmak isterseniz
http://www.radisone.com adresini ziyaret ederek detaylı bilgi edinebilir, hayatınız için geleceğinizi, gelecekteki sağlık durumunuzu koruma adına bir adım atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder