16 Temmuz 2015 Perşembe

Kıble yönünü doğru öğren

Artık Herkes Kıbleyi Bulabilecek!

Web sitemiz olarak bu güne kadar birçok kişiye kıbleyönünü oldukça doğru bir biçimde açısal olarak göstermiş ve birçok kişinin ibadetini rahatlıkla yapabilmesine vesile olmuş olmanın mutluluğu içerisinde sizlere bu hizmeti takdim ediyor ve hepinizin namaz ibadetini yerine getirmesi için elimizden gelenleri de yapmak istiyoruz.

Sizlere Ücretsiz Olarak Hizmetlerimizi Takdim Ediyoruz!

Bizler bu güne kadar siz değerli vatandaşlarımıza kıble bulucu uygulamasını kesinlikle ücretsiz bir biçimde sunduk ve hala da ücretsiz olarak sizlere takdim ediyoruz. Böyle bir faydalı işlemi kesinlikle sizleri zor duruma sokmadan takdim ediyor ve sizlere sağlamış olduğumuz kolaylık nedeni ile mutluluk duyuyoruz.

Hizmetimizden Herkes Dilediği Noktadan Faydalanabilir!

 

Gitmiş olduğunuz veya iş gereği gitmeniz gereken çeşitli bölgeler de kıble bulamayabilir ve bu yüzdende namaz ibadetiniz konusunda çeşitli sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bizler sizler için namaz görevinizi yerine rahatlıkla getirebilmeniz açısından elimizden geleni ardına koymuyor ve sizlere harika hizmetimizi sunuyoruz. Sizler de bu hizmetimizden faydalanmak istiyorsanız web sitemize http://www.kibleyonu.org/ 7/24 bağlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder