11 Temmuz 2013 Perşembe

Tatil gibisi Yok!




Geçen sene Los Angeles tatilinden sonra bu yaz denize girmek için can atar bir haldeydim. Ülkemdeki en sevdiğim tatil yerleri olan Bozburun ve Kaş'a rotamızı çevirdik. Karı koca kafamızı inleyip, sakince bir tatil yapalım dedik malum seneye bu sukuneti bulamayabiliriz. Özellikle bebekle konaklama yapamayacağımız butik otelleri tercih ettik.

Kaş'da Peninsula Gardens butik otel gerçekten harika bir kaçış noktası. Hizmetten ve otelden çok memnun kaldık.Otel dediğime bakmayın 12 odalı  küçük bir butik otel. Türkiye'de balayı yapmayı planlayanlara ve sevgilisiyle başbaşa kafa dinlemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim bu oteli. Romantik bir atmosferi var ve her odanın farklı bir konsepti var.

 Tatile gideceklere tavsiyem ojeleriniz kabusunuz olsun istemiyorsanız Essie marka ojeleri tercih edin. 1 hafta boyunca kırmızı ojelerimde en ufak bir deformasyon olmadı. 27 tane 1 TL'lik ojem olacağına 1 tane essie ojem olsun! Bu performans dior'un ojelerinde bile yok!

Hamile kalmamla birlikte göbeğim ilk başta çıkmasa da vücudumun şekli değişmeye başladı. Bu gözlemlediğim ilk fiziksel olaydı. Bunu dert etmek yerine bardağın dolu tarafını görmeye çalıştım ve daha önceleri kullanamadığım bikini modellerine yöneldim. 1-2 sene giysem hevesimi alacağım modeller vardı. Artan kiloları gizlemek için kullanmaktan keyif alacağım bir kimono aldım.  Aksesuar olarak bir kaç halhal da taktık mı abartıya kaçmadan hamile olarak plajda mutlu olmanın yolunu kendimce yaratmış oldum.

A few weeks ago I was on holiday in Mediterranean coast of Turkey. Kas and Bozburun are my favorite places for great getaway.We used our last chance to escape as a couple before having a baby. Next year this time can be rush.
I have few advises for new moms. Yes, pregnancy causes loosing your shape  a bit however you can turn this into an advantage by wearing new bikini styles that you can not fit in normally. So don't think about negative side and always find a way to make you cheer up.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder