17 Aralık 2012 Pazartesi

PreFall Favorilerim



Kış sezon indirimlerinde alışveriş yaparken özellikle trend parçaları alırken akılımıza bir soru gelir  "bu seneye de moda olur mu?" diye. Bunun en basit yolu henüz kış defileleri başlamamışken markaların oluşturduğu "prefall" koleksiyonlarına göz atmaktır.
Bu post neyi almanızla ilgili bir detay vermeyecek sadece prefall koleksiyonundan beğendiklerimi  paylaşmak istedim sizlerle.


En Üstteki koleksiyon Bcbg Max Azria'dan. Lookbookları en başarılı markalardan. Gördüğünüz gibi altın kemerler hükmünü sürmeye devam ediyor. Deriler yine gündemde. Sert kesimlere feminen havalar katılmış. Bel kıvrımı belirginleştirilmiş.Omuz detaylarındaki romantik tülleri ve transparan bluzun bol paça pantolonla oluşturduğu maskulen-feminen havası çok sevdim.

Here is my favorite pieces from Prefall collections
Bcbg Max Azria is the one of the best collection of Prefall. We continue to see gold belts in coming fall season so correct investment! Edgy, 1940s feel silhouettes, wide leg pants,nipped-in waist and ruffles are featured details of collection.
 Diane Von Furstenberg, onun çizgisi belli, daima kadınsı daima desenli. Kırmızı elbisenin kafes işi göğüs detayları göz alıcı ama en çok o dudak çantaların bu sezon daha büyük bir formata gelmesini sevdim.

Diane Von Furstenberg line is always clear, always feminen and  alwaysgraphic design. I liked red dress openwork and adored  larger size of lip bags!

Bottega Veneta kadınının sert çizgisi renk tonlarıyla yumuşatılmış. Siyah bir renkte tamamen maskulen olarak kabul görecek bu modeller feminenliği bu tatlı pastel tonlarla yakalamış. Bu tarz gizli oyunları seviyorum!

Bottega Veneta's edgy look  is soften by pastel colors  It would be look more masculine if the colors were dark. I love such a plays!

Helmut Lang ise çizgisini en beğendiğim tasarımcı.Yalın tarzını bu koleksiyonda  erkek çocuğu görünümüyle birleşmiştirmiş.

Helmut Lang is my favorite designer with his simple style.This collection is simple chic and a bit boyish.


Jason Wu ise zarif kesimleri, kadınsı formları ustayla uygulamış bir  isim. Bu üç kıyafet için seçim yapmak çok zor.Çok çok güzeller..

Jason Wu, confining ladylike look is just gorgeous. It's really difficult to choose my favorite!

Follow my blog with Bloglovin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder