7 Ekim 2012 Pazar

DVF Wrap Dress


diane von furstenberg wrap dress,feminen dresses,düğün kombini,blogger kombini, christian louboutin pigalle
Dress / Elbise:  Diane Von Furstenberg                Heels / Ayakkabılar:  Christian Louboutin Pigalle


 Bu elbise  dolabındaki en feminen modele sahip elbiselerden biri ve uzun yıllar kullanabileceğim  bir parça. Bir arkadasimin dugununde giydim bu kombini.

Los Angeles ve Las Vegas`da  Pigalle arayislarim sonucsuz kaldi hicbir yerde istedigim topuk uzunlugu ve ayak numarami bulamadim. Dogrusu Hollywood yildizlarinin ayagindan cikarmadigi bu markanin LA`de sadece 1 magazasinin olmasi biraz tuhaf cunku Istanbul`da 2. magazasini acmaya hazirlaniyor. Neyse mutlulugu uzaklarda aramam gerekiyormus, Amerika`dan geldikten sonra Nisantasi`nda sans eseri son kalan numara benim ayak numaramdi, dolayisiyla benim de oldu. Rahatligina gelirsek, platformsuz bir topukluda rahatlik aramamak gerekir. Carine`nin bu cumlesini dusunerek gaza gelmek kafi.

“Always wear high heels. Yes, they give you power. you move differently, sit differently and even speak differently.” 
― Carine Roitfeld

This dress is the most feminen and timeless stuff in my closet for sure! It's a classic with wrap detail. Clothing is really important for the first impression on the people. Who knows my childist soul within this dress??
Philosophy aside I wore this dress in my friend's wedding ceremony. Btw,Pigalle is my new baby in spite of uncomfortable heel! Never mind and  see above What Carine says!

dantel ceket,lace jacket, blogger outfit, blogger kombini,yırtık jean, jimmy choo sandals
Follow me on TWITTER - FACEBOOK - INSTAGRAM (trendydolap)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder