20 Mart 2012 Salı

Roberto Bravo Launch@ City's

Geçtiğimiz hafta yoğun geçti baya.Lansman, etkinlik, blogger buluşması derken dün de bir defileye gittim ve bittim.Postların hepsini bu hafta yayınlamaya çalışacağım.
 İlk olarak Roberto Bravo lansmanından başlarsak bir çok blogger'in katılımıyla mini bir sohbet havasında geçti.Sonra mağazada takıları denemek, işin en keyifli kısmıydı! Roberto Bravo italyan menşeli bir mücevher markası. City'sde ve Nuruosmaniye'de mağazaları var ve bir çok yerde de satış noktası var. Marka daha çok tasarım odaklı ve ilhamlarını rönesans çağından aldıklarını söylüyorlar. Global Warming isimli koleksiyonları da dikkat çekici. Detaylar için tık tık 

Late week I was pretty busy with launchs, events and  with blogger meetings. I'm going to publish all these within  this week but first I want to start with Roberto Bravo launch. This jewellery brand is an italian origin  and it's a design base company they  inspire from renasaince era. They have also remarkable collection name is "Global Warming". For more details please click.








Bu aralar örgü  bileklikler çok revaçta

 Değerli taşlardan( ametist ve pırlanta)  yapılan baykuş yüzük benim favorim.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder