7 Nisan 2010 Çarşamba

Kim Kardashian Makyaj Analizi



















Kim Kardashian'ın fotoğraflar da makyajı son derece doğal duruyor. Ama analiz ettiğimizde görüyoruz ki makyaj harmanı söz konusu. Kim'in makyaj artistti olan Mario Dedivanovic Kim'in makyajını yaparken aşağıdakilere dikkat ettiğini ve bu markaları kullandığını belirtmiş, banada Türkçe'ye çevirmek kaldı:)



Fondoten= Gio Armani Silk Fondation

Pudra=Estee Lauder Transparan toz pudrası

Kaşlar= Mario kaşlara Mac'ın "cork" isimli farını uyguluyor ve şöyle ekliyor "Kaş uclarını daha belirgin yapın kaş'ın başlagıçını daha hafif boyayın" diyor ,Böylece bakışları keskinleştirmezsiniz.Kaşları sabitlemek içinde Max Factor'un "no color" ürününü kullanıyor

Gözler= Kaş'ın hemen altına vanilya renginde far uyguluyor. Kendisi urban decay kullandı ama ben Benefit'in "High Brow" ürününü şiddetle tavsiye ederim. Bu ürün kaşları hem kalkık hemde daha muntazam gösteriyor.

Gözlerin iç kısmına Urban Decay'in gümüş rengi olan "Midnight Cowboy Rides again" farını kullanıyor. Bunu sadece gözün yarısına kadar sürüyor. Gözün yarım kalan diğer bölgesine kahvelik vermesi için "chopper" rengini kullanmakta.

Gözlerin üst kapak bölümüne Mac'ın Cork farını uyguluyor.

Göz Kalemi: Mac'ın Smolder isimli kalemini kullanıyor.

Mascara: Loreal- Carbon Black

Concealer: Make up ever'ın çeşitli renklerini karıştırıyor ve en üste pudra geçiyor.

Göz pınarlarına aydınlık bir renk vermek için Gialla's cosmetics'in b-dazzle ürününü kullanıyor ama siz parlak rengi krem, bej,vanilya kullanabilirsiniz.

Bronz renkte olan farı alt kirpiklere hafif uyguluyor.


Yanaklar: Kulaktan ağıza doğru yanağı çarpazlayarak Smashbox'in matte bronze pudrasını sürüyor. Sadece yanaklara Kevyn Aucon'ın Jadore adındaki pembe allığını uyguluyor.


Dudaklar: Mac'in frou + huge me rujlarını karıştırıyor.

Mac'in Sugarrimmed + Preferly unordinary ( dazzleglass olanlarından)rujun üzerine sürüyor. En son olarak sadece hacim vermesi için dudakların orta bölümüne şampanya renginde olan Estee Lauder'ın Honey Glaze crystal gloss kullanıyor.


Bu makyajı yapacağınız zaman mutlak bu ürünlere sahip olmanız gerekmiyor.Benzer markalarda yakalamanız mümkün.

























































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder