13 Aralık 2015 Pazar

Otel Transilvanya 2 türkçe dublaj

                Otel transilvanya filminin yarattığı etkiden memnun kalan yapımcılar, serinin 2. filmi olma özelliğini taşıyan Otel Transilvanya 2 filmini izle için düğmeye bastı. Filmin vizyona girdiği tarihten itibaren hızlı bir şekilde sizlere ulaştırmanın gururunu yaşıyoruz. Sinema dünyasında büyük yankı uyandırması beklenen film için fragman görüntülerini sizlerle paylaşmıştık.

                Fragman sahnelerinden yola çıkarak oldukça etkileyici sahnelerin bulunduğunu sizlerle paylaşmıştık. Heyecanınızın ve merakınızın zirve yaptığını düşündüğümüzden dolayı Otel Transilvanya 2 full hd izleopsiyonuyla karşınıza çıkıyoruz. Gerçek bir film deneyimi yaşayabilmeniz için kısa sürede gerekli çalışmaları tamamlayarak filmi sizlere sunduğumuzu da tekrar hatırlatmakta fayda görüyoruz.

 

                Vampirlerin korkunçluklarıyla bilinmesini Otel Transilvanya 2 türkçe dublaj izle  eylemini yerine getirdiğinizde hiçte öyle olmadığını bileceksiniz. Serinin 2.filmi olmasından dolayı aynı ilk filmdeki gibi olaylar yine Otel Transilvanya’da yaşanıyor. Filmin alışık olduğumuz başarılı grafik ve seslendirmeleri yine etkileyici bir film deneyimi sunmaktadır. Böylece filmi izlemenin ardından acaba serinin 3.filmi çıkacak mı diye merak etmiyor değiliz. Umarım serinin 3.filmi çıkar ve bunu da sizlerle paylaşma imkanı bulabiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder