30 Kasım 2015 Pazartesi

Agar io

Girişte oluşturulan pencerede

Nick kısmına balonunuzun üzerinde gözükmesini arzu ettiğiniz ismi yazıyorsunuz. Select a Region kısmından bölgemizi seçiyoruz.

Daha sonra play tuşuna basmış olduğunızda oyuna başlayabilirsiniz. öteki ayarlar ile alakalı birazdan yine data vereceğim. Önce birazcık oyun hakkında bahsedelim.

Agar İo Oyna

Agar İo oyununda ki amaç balonunuzu kendinizden minik balonları yiyerek büyütmek ve en büyük balon olup oyunda 1. Sıraya çıkmak.

Agar İo Play oyunu nasıl oynanır ?

Oyun mause ile oynanıyor ana hattında. Mause ile topların üzerine yönlenerek yiyebilirsiniz. Bununla birlikte Space tuşu ile topunuzu ikiye bölebilirsiniz. (Böylelikle yarınızdan daha küçük bir top varsa birden üzerine zıplayıp onu yutabilirsiniz) Bölündükten sonrasında birleşmek için herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Yaklaşık 1 dakika sonrasında toplar kendiliğinden birleşicektir. W tuşu ile ise topunuzdan minik parçalar atabilirsiniz. Böylelikle başkasını yada oyunda yer alan yeşil mayınları feedleyebilirsiniz.

Agar İo oyna seçeneği ile sizleri diğer oyun severler ile birleştirdiğimiz web sitemiz agar.pro sayfamızı ziyaret ederbilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder