14 Ağustos 2013 Çarşamba

Mykonos



Instagram'dan takip edenler bilir geçtiğimiz Bayram tatilinde Yunan adaları turuna katıldık eşim ve arkadaşlarımızla beraber. Yunanistan topraklarına ilk ayak basışım oldu. İlk durağımız Mykonos'du. "Ne yani sadece bu kadar mı fotoğraf var" dediğinizi duyar gibiyim. Tüm Mykonos detaylarını gezi blogumda yazdım.

Hamileliğin 4-6 ayları arası tatil yapmak için enerjinin en tavan olduğu zamanlar. 5.5 aylık hamileliğimde sezon kapanışını bu tatille yaptım. Önümüzdeki haftadan itibaren gemiye almıyorlar artık beni zaten bir kaç hafta sonra uçağa binişte yasak. İnzivaya zorunlu geçme zamanı...

Özetle hamile bayanların gözü korkmasın gemiyle yaptığım bu seyahatten çok memnun kaldım. Gezi detayları için Trendybavul'a göz atın.

Bir sonraki post; kalbimi orada bıraktığım Santorini için...

Burada Mykonos'un çılgın gece hayatında etrafta gezinen enteresan kılıkta insanlara rağmen hamile olarak orada gezmek daha çok dikkat çekiyor :) Normalin anormal olduğu durumlardan...

Mykonos'u beğendin mi sorusuna cevabım ise Santorini harika!

Last week we went to Greece for spend our Ramadan Bairam holiday.It was the first time that I've been in Greek Islands;  Mykonos, Santorini and Rhodes. And also it was my first cruise trip! As I'm 5.5 month pregnant, cruise holiday is really easy going one so I recommend  all pregnant women who is in  2nd trimester. 
Mykonos is not a type of island that I'll be fall in love. I'm not a night life person. I and my husband mostly like calm and relaxing places so Santorini is the best one on this! Next post will be Santorini.

for more pics-> check out my travel blog 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder